Amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, el Centre Cultural el Carme de Badalona va acollir la presentació oficial de la cervesa Sikaru. L’Aula 3.1 del Centre i la magnífica terrassa adjacent va ser l’espai elegit perquè la Fundació expliqués el Projecte d’elaboració de la cervesa artesana SIKARU que, òbviament, es va tancar amb la degustació dels 3 tipus de cervesa amb maridatge de formatges proposat per Kike Ojanguren.

En el primer tram de l’acte, el Patronat de la Fundació en boca de Joaquim Sabater i Antonio Martínez, van parlar del projecte en si mateix, de la importància que tenia per a la Fundació i els seus usuaris, l’argumentació del nom de la cervesa i, sobretot, del compromís de la Fundació en treballar les capacitats de les més de 400 persones que atén la Fundació.

El segon tram de l’acte i a càrrec d’Antonio Rodíguez, el mestre cerveser de la Fundació, i de Xavier Serra, alma mater de la fàbrica d’elaboració de cervesa de Ca l’Arenys, van parlar-nos de les interioritats, valors i característiques de cada un dels 3 tipus de cervesa artesana elaborats com a prèvia a la definitiva degustació. L’acte parlamentari es va tancar amb la projecció d’un vídeo promocional  explicatiu del projecte d’elaboració de la cervesa.

A la presència ja esmentada de l’alcaldessa de Badalona, cal sumar-hi l’assistència de molta gent de la ciutat lligada a diversos sectors com a del tercer sector, institucional, esportiu, professional, etc., a qui la Fundació reitera el seu agraïment.

Centre Culural El Carme

c/ Francesc Layret 78-82

Badalona