Els passats 24 i 25 d’octubre de 2015 va tenir lloc la IV Fira d’Economia Solidària de Catalunya que es va realitzar al recinte Fabra i Coats de Sant Andreu. A aquest event van assistir una àmplia representació d’entitats socials de tots els àmbits d’intervenció i de tot arreu del pais.
La Fundació Badalona Capaç va presentar la cervesa artesana Sikaru amb les seves tres varietats: la Uruk, la Larak i la Girsu i una mostra dels productes associats que realitze les persones amb discapacitat intel·lectual ateses als seus serveis.
Durant els dos dies que va tenir lloc la Fira, un elevat nombre de persones es van passar pels diferents stands cercant oportunitats o, simplement informació.
Les moltes persones que van tenir la oportunitat de tastar la cervesa Sikaru, la van valorar amb una elevada puntuació i més d’un, va tornar al dia següent, tot i que hi havia una àmplia oferta de cerveses artesanes.
Tot i ser la nostra primera experiència en una fira, la valorem com a molt positiva per que ens ha permés tenir la oportunitat de rebre el feedback dels consumidors de manera directa